ChickenBaag

CHICKEN RAMEN

CHICKEN RAMEN

Ontdek de ware rijkdom van de Japanse smaken in een van de culinaire klassiekers, met name OYAKATA CHICKEN RAMEN! In dit unieke gerecht worden traditionele Japanse kippenbouillon en pasta gecombineerd met een vleugje aromatische gember, sesam en groenten als bieslook, mais, wortel en prei. Het is een perfect voorstel voor liefhebbers van de Japanse keuken die op zoek zijn naar een vullende en aromatische maaltijd.

BUON APPETITO! ITADAKIMASU! いただきます!

BEREIDINGSWIJZE

Typisch Japans

Chicken1
1
Kook 450 ml water in een pan. Noedels toevoegen.
Chicken2
2
Kook de pasta gedurende 3 minuten.
Chicken3
3
Voeg kruiden uit het zakje toe.
Chicken4
4
Mengen en klaar!

BEREIDINGSWIJZE

alternatief

Chicken New 1
1
Verkruimel de noedels, doe ze in een kom en voeg kruiden uit het zakje toe.
Chicken V2 1
2
Giet 450 ml kokend water.
Chicken V2 2
3
Dek af en laat 3 minuten staan.
Chicken V2 3
4
Mengen en klaar!

Video-recept